6 Kasım 2014 Perşembe

Porsche Cayenne GTS

Porsche Cayenne GTS
Porsche Cayenne GTS
Porsche, makyaj ile güncellediği Cayenne özellikle spor modeli olacak olan GTS'i,Dünya promiyerinin yapılacağı Los Angles Otomobil Fuarı öncesinde resmi olarak tanıttı. 

Cayenne GTS özel bir spor paket ile dizayn edildiğini duyurdu.Bu pakette geniş çamurluk ekleri, sportif yan etekleri, 20-24mm mm alçaltılmış sürüş yükseliği, karartılmış farları, sportif egzost sistemi, güçlendirilen frenleri, farklı gövde rendi seçenekleri, özel 20 inçlik alaşım jantları ve sahip olduğu aktif süspansiyon sistemi ile standart modellerden ayrılıyor.

Porsche Cayenne GTS
İç mekanında alcantra kaplamaya sahip spor deri koltuklar, kırmızı emniyet kemeri ile kırmızı dikişler ve GTS logoları öne plana çıkıyor.
Kaputun altında görev yapan ünite gücünü 3.6 litrelik çift turbo benzinli V6 motordan alıyor, bu motorla 440 beygir güce ve 600 nm torka ulaşan Cayenne GTS  0’dan 100 km/s hızlanmasını 5.2 saniyede tamamlıyor. Sport Chrono paketi opsiyonunda bu süre 0.1 saniye kısaltılmış.Modelin maksimum sürati 263 km/s.
Porsche Cayenne GTS
Porsche, GTS versiyonu dışında bir de giriş seviyesi Cayenne modelini satışa sunacak. Bu modelde 300 beygirlik 3.6 litre V6 motora yer alıyor. Bu seçenekte sunulan yeni Model 8 ileri Tiptronic S şanzımanıyla birlikte 0’dan 100 km/s hızlanmasını 7.7 saniyede tamamlyor.Maksimum sürat 230 km/s. Ayrıca modele eklenen start-stop sistemi ile model yaklaşık 0.7 litre yakıt tasarrufu ve kilometrede 23 gr daha az karbon salınımıyla öne çıkıyor.
Her iki model de Şubat ayında Almanya’da satışa sunulacak ve Cayenne için başlangıç fiyatı €65,427 Cayenne GTS için ise başlangıç fiyatı €98,152 olacak.
Porsche Cayenne GTS

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder