10 Aralık 2014 Çarşamba

Citroen C4

Citroen C4
Citroen C4

İkinci jenerasyon Citroen C4, 2015 ile birlikte makyaj opersyonu ile güncelleniyor. Görünümü neredeyse hiç değişmeyen otomobilde farklı jant ve gövde rengi seçenekleri sunulurken hafifçe koyulaştırılan farlar ve stopların iç tasarımları yenilenmiş. Yeni ışık siluetine, daha kullanışlı teknolojilere ve yeni nesil motorlara kavuşan yeni C4, Citroen'den yapılan açıklmaya göre kendi segmentindeki konfor standartlarını belirlemeyi hedefliyor. Ön bölümü yeni tasarıma sahip led farlar ile farklılaşıtırılan C4'ün arka bölümünde ise daha dinamik bir görünüm kazandıran 3d efektli yeni farlar öne çıkıyor.

Citroen C4
İç mekanda kullanılan malzeme kalitesi arttırılan,yeni döşeme renk seçenekleri ile orta konsolda sunulan 7 inçlik dokunmatik bir ekrana yer verilen yeni C4 aracın fonksiyonları Citroen Connect Box adlı ünite sayesinde multimedya ekranı üzerinden izlenebiliyor.Bu ekran sayesinde azalan düğme sayısı ile birlikte,anahtarsız giriş ve motor çalıştırma fonksiyonuna da kavuşan C4'ün güvenlik donanımları arasında yokuş kalkış asistanı, kör nokta uyarısı, şeritte kalma yardımcısı ve viraj aydınlatması bulunuyor.
Citroen C4
Citroen C4
Kaputu altında, Peugeot 308'de de kullanılan 1.2 litre hacimli, turbo beslemeye sahip benzinli motorun 110 ve 130 beygir güç üretebilen versiyonları bulunan otomobil bu ünitelerden 205 ve 230 Nm tork alıyor. 1.6 litre hacimli turbo Diesel motorunsa 100 beygir güç, 254 Nm tork ve 120 beygir güç, 300 Nm tork üretebilen iki seçeneği mevcut.
Citroen C4
Citroen C4
Citroen C4
Citroen C4
Citroen C4
Citroen C4
Citroen C4
Citroen C4
Citroen C4

1 yorum:

  1. İçinde mi, dışında mı
    Kaputta mı, tavanda mı
    ambleminin orada mı
    makyaj bunun neresinde... :)))

    YanıtlaSil