25 Eylül 2014 Perşembe

2015 Honda Cıvıc Sport..!

2015 Honda Civic Sport

Avrupa ve Türkiye’de geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Honda Civic, hatchback ve Tourer modellerinin makyajlanmasıyla güncellemesini devam ettiriyor. İç tasarımda, özel arka koltuk sistemleri, hatchback’de 477 litre, Tourer’de 624 litre ile segmentlerine göre daha geniş ve kullanışlı bagaj hacmi, entegre gündüz farlarına sahip yeni farlar ve farklılaştırılan ön tampon ilk dikkat çeken unsurlardan olurken, Civic hatchback'de ayrıca yeni arka tampon, yan etekler, siyah kaplamalı arka spoyler ve yeniden tasarlanan led arka farlar yenilikler arasında yer alıyor.


2015 Honda Civic Sport

İç tasarım- Yenilenen koltuk kumaşları ve yenilenen koltuk başlarındaki dikişler aracın iç tasarımına farklı ve modern bir hava katmış. Krom kapı kolları, kontrol panellerinde metalik siyah kaplamalar ve Honda Connect’de ilk kez kullanılan araç içi eğlence bilgi sistemi yeni Civic’te sizi bekleyen diğer ayrıntılar. Honda Connect kullanıcıları için bir çok kolaylık ve bağlantı imkânı sunan sistem AM / FM, DAB ve internet radyo, Bluetooth bağlantısı, internet tarama, uydu navigasyon ve dikiz park kamerası gibi özellikleri içeriyor. Android 4.0.4 ile çalışan 7 inçlik ekrana sahip sistem, akıllı telefonlar ile bağlanabilme imkânı da bulunuyor.
2015 Honda Civic Sport

2015 Honda Civic Sport

2015 Honda Civic Sport


Dış tasarım, Motor ve Donanım- Honda ayrıca 2015 yılı ile birlikte Civic hatchback modelinde Sport adlı özel bir donanım seviyesini sunmaya başlıyor. 120 hp güç üreten 1.6 litre i-DTEC dizel ve 142 hp güç üreten 1.8 litrelik I-VTEC benzinli motorlar ile tercih edilebilecek Cvici Sport, özel renkli arka spoileri ve 17 inçlik jantları ile farklılaşıyor. Ön tampon tasarımı da, yeni örgülü yapıya sahip ızgarası ile yeni Type R modelinden izler taşıyan Civic Sport'un iç mekânında ise siyah tavan kaplaması sportif bir atmosfer sağlıyor.

2015 Honda Civic Sport

2015 Honda Civic Sport

2015 Honda Civic Sport


Honda'nın 2015 ile birlikte en büyük yeniliği ise yeni City- Brake Active (CTBA) adını verdiği sistem oluyor. Şehir içinde düşük hızlarda çarpışmanın otomatik olarak önlenmesii hedefleyen sistem, 30 km/s hıza kadar çalışabiliyor. Yolu sahip olduğu radar teknolojisi ile sürekli olarak tarayan sistem, tehlikeli bir durumu algıladığında otomatik olarak fren yapıyor. Bu donanım 2015 model yılı ile birlikte tüm Civic'lerde standart olarak sunulacak.

2015 Honda Civic Sport

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder