29 Eylül 2014 Pazartesi

Yeni Honda Civic TYPE-R

Honda Civic TYPE-R

Honda Civic TYPE-R

Honda,Paris Otomobil Fuar’ı için , konsept  Civic Type R’ın yenilenmiş bir versiyonunu sergileyeceğini açıkladı.Geleneksel TYPE R kırmızısı rengi yerine mavi renk konseptiyle tanıtılacak olan otomobil, ailesinin en yüksek performanslı modeli ,çok daha dinamik ,agresif,görsel olarak da oldukça dikkat çekici seviyede karşımıza çıkacak.


Honda Civic Type-r Led

Type R  aerodinamik kapı eşiklerine ve arka difüzöre sahip ve Arka spoylerin içine yerleştirilmiş LED stoplar, kaputta bulunan hava girişleri, daha geniş çamurluklar ve dört egzoz çıkışı ise otomobilin sportifliğini perçinliyor. Arka kanat farklı bir görünüme sahip olsa bile, Honda mühendisleri kanadın şeklinin ve açısının otomobile ekstra downforce sağladığını söylüyor.

Honda Civic Type-R

Honda Civic Type-R

Otomobilin kaputu altında Civic Type R'ın daha önce üretilen Civic, Integra, Accord ve NSX tabanlı Type R araçlarından çok daha yüksek performansa sahip olacağının altını çiziyor.2.0 litrelik turbo beslemeli  i-VTEC benzinli motoru 280 hp'nin üzerinde bir güce sahip olacak aracın, direksiyon simidinin üzerinde yer alacak +R adlı buton, motor, direksiyon ve dört noktalı adaptif süspansiyon sisteminin tepkilerini daha sportif hale getirecek. Kırmızı çizgisi 7.000 devirde başalyacak 2.0 litrelik motor, Civic Type R'da, 6 ileri oranlı manuel şanzıman ile birlikte görev yapacak.

Honda_Civic_Type_R

Honda_Civic_Typr_R

Honda Civic TypeR
İngiltere'de yer alan Swindon tesislerinde üretilecek yeni nesil Honda Civic Type R, 2015 yılı içerisinde bayilerdeki yerini alacak.

Honda Civic TypeR

Honda Civic TypeR

Honda Civic TypeR

Honda Civic TypeR

Honda Civic TypeR

Honda Civic TypeR


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder