26 Eylül 2014 Cuma

Yeni Renault Escape!


Renault Escape

Kişilerin güven duygusunu artırmasında da artısı olan SUV araçların kullanımının her geçen gün arttığını görüyoruz. Talepler bu doğrultudayken Renault bekleyenlerini şaşırtarak bir crossover ile karşımızda. 2013 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda sergilenen Initiale Paris Konseptinin üretim modeli yeni Escape zarafet ve modernizmi bünyesinde barındırarak görenleri etkiledi.




Renault Escape 2015

Renault ailesinin en büyüğü olan yeni nesil Escape büyük değişim geçirerek karşımıza çıktı. Bu değişimin en dikkat çeken noktası MPV segmentinde öncü Escape’in Crossover ile birleşen görünümü oldu. Bunun yanı sıra aydınlık, konforlu ve modüler yapısı da ön planda karşımıza çıkıyor.

Renault Escape  2015
İç tasarımı- Yer çekiminden bağımsız bir havaya sahip konsolu, çizgilerindeki yumuşak ve akıcı dizaynın yanı sıra kullanıcı isteğine göre beş ya da yedi koltuk seçenekleri bulunan Escape sadece dış tasarım değil iç tasarımıyla da gözde. Resmi tanıtımları 25 Eylül’de yapılan Escape Paris Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyerini gerçekleştirecek.

Dış Tasarım-  Tampondaki siyah plastik kaplamalar ve mat gri parçalar SUV araçlara göndermeler yapıyor. Burnun düz çizgisi ve keskin bakışları ile Espace agresif ve güçlü görünüyor. Yan kısımdaki kıvrımlı ve geniş camlar araca derinlik kazandırırken büyük tekerlekler, en alttan geçen siyah plastik kaplamalar Espace’ ın karakteristik yapısını ortaya koyuyor. Yan camın arkaya doğru yaptığı yükselme hareketine uyumlu şekilde aşağı inen ve uzayan stop lambalarının içinde şerit şekilli aydınlatmalar ilgi çekiyor.

New Renault Escape

Bu modelde Renault’un geliştirdiği 1.6 L dizel motorun 130 HP ve 160 HP güç üreten versiyonları merakla bekleniyor.

Renault Escape 2015

Renault Escape 2015

Renault Escape 2015

Renault Escape 2015

Renault Escape 2015

Renault Escape 2015

Renault Escape 2015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder