10 Ekim 2014 Cuma

2014 Paris Otomobil Fuarı A'dan Z'ye Görseller ve Haberler




Merhaba arkadaşlar, 4-19 Ekim 2014 tarihlerinde Fransa’da düzenlenen otomobil düşkünlerinin heyecanla beklediği birkaç fuardan biri olan Paris Otomobil fuarından hemen hepimiz haberdarız. Onlarca otomobil markası yeni konseptlerini aylar süren bir çalışmanın ardından sergiliyorlar. Sergileme deyip geçmemek lazım giden gören arkadaşlarımızdan aldığımız geri dönüşlere bakılırsa buna “tam bir görsel şölen” demek hiç de abartı olmayacak.

Gönül isterdi ki hepimiz toplanıp Paris’te bu eşsiz deneyimi yaşayalım. Ama belli başlı bazı durumlar ki bunlardan başlıcaları vize problemi, iş yerinden izin alma ve benzeri bir çok problem bunu oldukça zor kılıyor. Hele bir de eşiniz, sevgiliniz varsa Eyfel kulesini gezmeden otomobil fuarı gezmek hayal. Biz ekip arkadaşlarımızla düşündük ki madem fuara katılmak güç, kolay olanı seçip fuarı size hazırladık.Elimizden geldiğince sergilenen otomobillerin son görselleri ve haberlerini otomobil günlükleri isimli bloğumuzda hazırlayıp sunduk.

Fuarın en dikkat çekici markaları Mercedes-AMG GT coupe ,Jaguar XE S , Mazda MX-5 Roadster ve Land Rover'ın  Discovery Sport  bunların yanın Reanult Escape ,Nissan Pulsar Nismo,Volkswagen XL,Lamborghini Asterion,Venturi America,Alfa Romeo en çok ziyaret edilen markalar arasındaydı.








































































































































































































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder