8 Ekim 2014 Çarşamba

2015 Alfa Romeo Giulietta Sprint

Alfa Romeo, Giulietta Sprint 
Alfa Romeo; Paris Otomobil Fuarı’nda,kardeşi MiTo Junior ile beraber, 1954 yılında Bertone tarafından tasarlanan efsane Giulietta Sprint modelinin 60.yılı şerefine hazırladığı aynı isimle pazara sunduğu güncellenen modelini tanıttı. Giulietta Sprint yüksek performansı ve teknolojik donanımlarıyla dikkat çekiyor.

Yeni Sprint modelinin dış görünümünde, antrasit ön ızgara ,özel Sprint logosu, sportif arka tampon, her iki uçta yer alan büyük boy egzoz çıkışları,karartılmış arka camların yanı sıra,standart modellerden farklılaşan ,18 inç alaşım jantları,dış kapı kolları ve yan ayna kaplamaları ,dış görünümü tamamlıyor.
Alfa Romeo, Giulietta Sprint 


Iç mekân detaylarında ; Siyah spor döşemeler, kırmızı dikişli  Kumaş ve alkantara karışımı spor koltuklar  Sprint logolu koltuk başlıkları  ve  bel kısmında yer alan araç logosu iç tasarımda öne çıkıyor. Kırmızı dikişli deri kaplama direksiyon simidi, karbon renk dokunuşlara sahip gösterge ve kapı panelleri, siyah tavan astarı ve özel paspaslar, Sprint’in 60.yılına vurgu yapar iç döşemesini tamamlıyor.
Alfa Romeo, Giulietta Sprint 
Giulietta Sprint modelinde yeni 5 ve 6,5 inç dokunmatik ekrana sahip Uconnect sistemi, Bluetooth ara yüzü, AUX bağlantısı, USB girişi, ses kontrolü, 3D kuşbakışı görüntülü, sesle kontrol edilebilir navigasyon özellikleri cruise control, arka park sensörü, çift bölgeli otomatik klima kontrol sistemi standart olarak sunuluyor.

Alfa Romeo-Giulietta Sprint-2015
Alfa Romeo-Giulietta Sprint-2015
Giulietta Sprint’in kaput altında görev yapacak motorları;150 beygir gücündeki yeni 1.4 MultiAir Turbo benzinli motoruyla 0’dan 100 kilometre hıza 8.2 saniyede tamamlıyor, son suratı 210 km/s olan bu performansının yanında 100 km/L 5,6 litrelik düşük yakıt tüketimiyle öne çıkıyor.
Giulietta Sprint’in 170 beygir gücündeki 1.4 Turbo MultiAir çift kavramalı otomatik ve 105 beygir gücündeki 1.6 JTDM turbo dizel manuel vitesli motor versiyonları da sunuluyor.

Alfa Romeo-Giulietta Sprint-2015


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder