16 Ekim 2014 Perşembe

Peugeot 508 yerine iki farklı Sedan Olabilir mi?

Peugeot
Geçtiğimiz günlerde Peugeot ailesinin yeni yüzünü tanıtmak amacıyla makyajlanan 508, alıcı bulmakta güçlük çekiyor. Bu sebeple Fransız otomobil dizaynerlarının yeni 508’i iki farklı modelle değiştirebilecekleri hakkında spekülasyonları var .


İngiliz Dergisi Autocar , bu konunun dikkate alındığını,söyleyenin Peugeot patronu Maxime Picat’tan başkası olmadığının garantisini verdi. Fransızlardan bir alıntıyla söyleyecek olursak: “Biraz daha dinamik, biraz daha ferah, biraz daha konforlu iki farklı gövdeyi göz önüne alıyoruz.  Fakat piyasanın gidişatını da görüyoruz.”

İngiliz yayın Mercedes ve onun E-class /CLS sedanlarının da oldukça farklı bir görünüş ve tamamen farklı müşterilere hitap eden benzer bir altyapı ile çalıştıklarını vurguladı. Bize sorarsanız o kadar uzağa gitmelerine gerek yok, ihtiyaçları olan şey aynı anda 407 ve 607 sattıkları Peugeot’nun kendi geçmişine bakmalarıdır. 

Önerilen iki sedandan daha şık olarak exalt konseptle geliştirilmiş üretime geçeceklerini görmeyi umuyoruz.Yorumları sizlere bırakıyoruz...
Peugeot 508
Peugeot 508
Peugeot 607
Peugeot 607
Peugeot 407
Peugeot 407

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder