17 Ekim 2014 Cuma

Volkswagen Fox Pepper

Volkswagen Fox Pepper
Volkswagen Fox Pepper
Volkswagen'in Güney Amerika pazarı için tutulan modeli Volkswagen Fox yeni bir konsepte kavuştu. Üretime hazır bu konsept araba Volkswagen’in eski modellerinden Fox’un izinden gidiyor.
Genç ve maceracı bir araç olarak öngörülen Fox Pepper, Golf GTI esinlenerek çeşitli güncellemeleri egzozları ve kırmızı GTI çizgileriyle spor öğeler de barındırıyor.

Volkswagen Fox Pepper
Yeni ön tampon tasarımı ve plastik gövde kaplaması,siyah petek ızgara, siyah tavan ve siyah aynalarla birlikte 15 inç jantlara sahip olan otomobil özel boya rengi Red Tornado ile dikkat çekiyor.
İç görüntüsü için çok detay verilmeyen Fox’un iki tonlu deri koltuklaır, kırmızı havalandırma kanalları ve 5.5 inç dokunmatik ekranla sunulması bekleniyor.

Kaputunun altında bir dizi yeniliklerle birlikte hava kirliliğini azaltmanın alternatif yollarından biri olan etanol yakıtını da kullanabilecek. 1.6L MSI motorundan 120 hp güç elde edebilen araçta etanol yakıtı ile 0-100 km/s hızlanmasını 9,8 saniyede yaparken maksimum hızı 189 km/s. Sadece benzinli motorlar kullanılırsa bu değerlerin 10,3 saniyeye ve 183km/s ‘e düşmesi söz konusu oluyor. Bu ünite altı ileri vitesli şanzımanla sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder